header winkel verlichting blauw

Wij staan voor

  • 1. Persoonlijk contact
  • 2. Ruime voorraad
  • 3. Kwaliteit
  • 4. Scherpe prijzen
  • 5. Snelle (bezorg) service
  • 6. Meedenken en advies

Company profile

AVN is een actieve en gerenommeerde handelsonderneming gevestigd in Papendrecht. Wij bezorgen onze klanten spanning en verlichting. Spanning in de vorm van accu’s, batterijen, laders, kabels en stekkers. Verlichting in de vorm van tl-buizen, gloei- en spaarlampen, ledlampen en armaturen, maar ook tal van speciaallampen zoals navigatieverlichting.

Onze klanten zijn technische groothandels, installateurs, de industrie, en technische diensten van instellingen of facilitaire dienstverleners. In het bijzonder hebben wij een klantenkring in de maritieme sector met scheepvaartwinkels, scheepsbouwers en rederijen. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en daarbuiten.

Historie

AVN van Nieuwenhuizen is midden jaren ‘80 opgericht door Ad van Nieuwenhuizen sr. De basis van de onderneming ligt in de handel in batterijen en zaklampen. Sinds jaren ’90 is zoon Ad jr. in de zaak en is het bedrijf en assortiment verder gegroeid met een uitgebreid pakket verlichting, speciaallampen, kabelhaspels, (scheeps)kabel, stekkers en tafelcontactdozen. In 2009 is een geheel nieuw pand met ruime opslagruimte betrokken in Papendrecht. Van hieruit worden dagelijks de klanten bediend, geadviseerd en beleverd.

Company profile 1.JPG

Onze kracht

De kracht van Van Nieuwenhuizen is het uitgebreide internationale netwerk met goede inkoopkanalen voor de bekende en specialistische merken. Als familiebedrijf hechten we aan snelheid en service. In onze compacte organisatie zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bel ons ook gerust als u iets speciaals zoekt; wij zijn dat van onze klanten gewend. Aanvragen worden snel behandeld. Wij denken graag met onze klanten mee en vinden het persoonlijke contact van groot belang. Een open en nauwe relatie met onze klanten en leveranciers is de basis om als handelspartners samen te werken en elkaar een meerwaarde te kunnen bieden.

In deze relatie biedt AVN Van Nieuwenhuizen uit voorraad haar producten aan. Wij staan daarbij voor kwaliteit, hanteren prettige leveringsvoorwaarden en zorgen voor een correcte afhandeling en vaak zelfs persoonlijke levering van bestellingen.

Company profile 5.JPG

 

Contactgegevens

A. van Nieuwenhuizen & Zn B.V.

Buitendijks 65
3356 LX Papendrecht
The Netherlands

E info(at)vannieuwenhuizen-bv.nl 
T +31 78 6428783 
F +31 78 6428784