happy new year 2015

HAPPY NEW YEAR 2015

Aan het eind van 2014 kan AVN terugkijken op een jaar met veel ontwikkelingen. Allereerst willen wij daarbij al onze relaties bedanken voor het vertrouwen, steun en de prettige samenwerking! Daaronder vallen vanzelfsprekend onze 'oude' relaties, zowel de klanten als leveranciers, waar we een jarenlange samenwerking mee hebben opgebouwd. Wij hechten hier veel waarde aan en hopen hier in 2015 opnieuw invulling aan te kunnen geven. Daarnaast zijn er de vele nieuwe relaties die we het achterliggende jaar hebben mogen leren kennen. Ook daarmee hopen we in het nieuwe jaar 2015 in wederzijdse samenwerking de relatie te kunnen voortzetten en uitbouwen.

Afgelopen jaar heeft AVN als groothandel en importeur haar klanten veel Spanning en Verlichting bezorgd. Het assortiment is uitgebreid en verdiept. Ook in het nieuwe jaar 2015 gaan we daar mee verder en zullen we ons verder ontwikkelen. Anderzijds zullen we vasthouden aan onze kernwaarden! 

De kracht van AVN is het uitgebreide internationale netwerk voor het leveren van bekende en speciale merken en producten. Als familiebedrijf hechten we aan snelheid en service. In onze compacte organisatie zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bel ons ook gerust als u iets speciaals zoekt; wij zijn dat van onze klanten gewend. Aanvragen worden snel behandeld. Wij denken graag met onze klanten mee en vinden het persoonlijke contact van groot belang. Een open en nauwe relatie met onze klanten en leveranciers is de basis om als handelspartners samen te werken en elkaar een meerwaarde te kunnen bieden. In deze relatie biedt AVN uit voorraad haar producten aan. Wij staan daarbij voor kwaliteit, hanteren prettige leveringsvoorwaarden en zorgen voor een correcte afhandeling en vaak zelfs persoonlijke levering van bestellingen.

Namens alle onze medewerkers: Bedankt voor het vertrouwen in 2014!

Wij wensen u een voorspoedig 2015.

Ook in dit nieuwe jaar hopen wij weer voor u klaar te staan.happy new year 2015


Contactgegevens

A. van Nieuwenhuizen & Zn B.V.

Buitendijks 65
3356 LX Papendrecht
The Netherlands

E info(at)vannieuwenhuizen-bv.nl 
T +31 78 6428783 
F +31 78 6428784