header

Distribution Agreement

Dit jaar is AVN een distributiepartnerschap aangegaan met SVT. Al enkele jaren verkopen we de brandbeveiligingsproducten, maar na gestage groei nu als officieel partner in onze branche, Marine en Offshore. Daar zijn wij best trots op!

Al ruim vijftig jaar wordt de SVT Group of Companies erkend als een toonaangevende full-service aanbieder op het gebied van passieve structurele brandbeveiliging en industriële brandwerende toepassingen. Met diverse merken biedt SVT Europa's meest uitgebreide portfolio van state-of-the-art -art brandbeveiligingsproducten en -toepassingen, samengevat in de slogan ‘Bescherm wat er toe doet’.

Het onderwerp brandbeveiliging boven en onder de waterlijn is bij SVT in vertrouwde handen. Van afdichtingssystemen voor eenvoudige installatie en retrofitmodules tot de opschuimende brandwerende coating voor kabeldoorvoerafdichtingen. Ons portfolio omvat zowel producten voor de klassieke scheepsbouw als oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Wij verheugen ons op uw aanvraag!

Voor meer info klik hier

passive fire protection 1.JPG

Contactgegevens

A. van Nieuwenhuizen & Zn B.V.

Buitendijks 65
3356 LX Papendrecht
The Netherlands

E info(at)vannieuwenhuizen-bv.nl 
T +31 78 6428783 
F +31 78 6428784