header

AVN trotse importeur van VELAMP!

AVN is nu ook exclusief importeur van VELAMP, de Italiaanse producent van een uitgebreid assortiment verlichting, van gadgets tot verlichting voor de proffesional.

VELAMP werd in 1972 opgericht als afkorting voor VENEGONO LAMPADE, de locatie van de grootste productieeenheid van de toenmalige Fratelli Pagani Spa. Fratelli Pagani, opgericht in 1906, heeft de evolutie van Italië gedurende de afgelopen eeuw begeleid. Als de eerste batterijenfabriek in Italë begon het bedrijf te inversteren en ontwikkelde de eerste draagbare lampen. Daarna volgde een lange reeks innovaties die nog steeds in gebruik zijn: de eerste zaklampen, de eerste antiblack-outlamp, de creatie van de eerste hoofdlamp en de uitvinding van de dynamo-lamp.

Velamp historie.JPG

Fratelli Pagani speelt een rol in de Italiaanse geschiedenis: als leverancier van de Italiaanse strijdkrachten werd het oorspronkelijke bedrijf volledig verwoest door de anglo-amerikaanse bombardementen in 1943. Na de oorlog herontdekte het bedrijf zichzelf en volgde het Italiaanse wonder met productie van voornamelijk draagbare lampen voor de bekendste namen van de handel: Duracell, Rayovac, Varta, Philips ....

VELAMP is gemaakt om een ​​Italiaans merk aan het bedrijf te geven. Sindsdien is VELAMP blijven evolueren en innoveren om steeds nieuwe antwoorden te geven op de behoeften van draagbare verlichting voor consumenten. Als pionier op de markt heeft VELAMP altijd de technische revoluties kunnen interpreteren  en zo producten kunnen aanbieden die qua ontwerp steeds beter en efficienter zijn.

Vandaag is VELAMP INDUSTRIES SRL, eigenaar van het merk VELAMP, van plan dit verhaal voort te zetten met draagbare verlichtingsproducten en accessoires voor 5 belangrijke toepassingen:

  1. huisverlichting
  2. werk- en hobbyverlichting
  3. buitenverlichting 
  4. verlichting voor het geschenk & premium
  5. batterijen

De kracht van haar waarden (Solidarity, Progress, Performance) maakt VELAMP tot een fundamentele speler op deze markt: verantwoordelijk en een stap voor. Altijd.

Download onderstaande de nieuwste catalogus

VELAMP CATGEN2018-2        VELAMP CATSTAK2018-2

Contactgegevens

A. van Nieuwenhuizen & Zn B.V.

Buitendijks 65
3356 LX Papendrecht
The Netherlands

E info(at)vannieuwenhuizen-bv.nl 
T +31 78 6428783 
F +31 78 6428784