header

Relighting

Relighting

AVN is een belangrijke toeleverancier voor elektrotechnische installateurs, facilitaire dienstverleners, instellingen met een eigen technische dienst en bedrijven die actief zijn in het lichtonderhoud. Hierbij denken en advisering wij waar nodig, zorgen voor de goede voorraad en de levering op het juiste tijdstip op de juiste plaats. Ook bedrijven die hun verlichting willen vervangen kunnen bij ons terecht, waarbij wij de coördinatie en werkzaamheden met onze partners uit handen kunnen nemen.

Wij onderscheiden 2 vormen in het lichtonderhoud; replacement en relighting.

Bij relighting wordt de verlichtingsinstallatie ‘tegen het licht gehouden’ met het oog op energiebesparing. Onafhankelijk vertegenwoordigen wij daarbij verschillende merken en denken met onze klant mee over de toepassing van duurzame verlichtingsconcepten en energiebesparing. Iedereen heeft het daarbij tegenwoordig over LED verlichting. Dit is echter voor ons geen vanzelfsprekendheid. Misschien zijn er alternatieven mogelijk die ook energie besparen maar beter bij het beschikbare budget passen.

Het is ons doel dat onze klanten op een proactieve, structurele en systematische manier hun verlichtingsinstallatie kunnen verduurzamen waarbij comfort en rendabiliteit niet uit het oog worden verloren. Wij trekken samen met de klant op en nieuwe armaturen en lichtbronnen worden bemonsterd met een proefopstelling.

Footer AVN Relighting 

De aanpak voor relighting gaat als volgt:

  1. Inventarisatie van de verschillende ruimten en de daar aanwezige lichtbronnen;
  2. Documenteren van de gegevens (aantal en type aanwezige lichtbronnen en gemiddelde branduren per ruimte);
  3. Berekening energieverbruik huidige situatie;
  4. Bepalen energiebesparingsmogelijkheden;
  5. Offerte relighting, mogelijkheden voor Energie InvesteringsAftrek en presentatie nieuwe lichtbronnen;
  6. (gefaseerde) uitvoering/begeleiding van het project.

Neem voor een vrijblijvende kennismaking eens contact met ons op.

Contactgegevens

A. van Nieuwenhuizen & Zn B.V.

Buitendijks 65
3356 LX Papendrecht
The Netherlands

E info(at)vannieuwenhuizen-bv.nl 
T +31 78 6428783 
F +31 78 6428784